Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers Bij Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis zijn we trots op onze vrijwilligers. We hebben er maar liefst 80 en op elke afdeling van ons bedrijf kom je ze tegen. Sommigen werken hier al meer dan tien jaar.
Het Warenhuis biedt vrijwilligers een gezellige werkplek, want je werkt altijd in teamverband. Er werken mensen van alle leeftijden, dus je krijgt de kans nieuwe vaardigheden te leren of juist je eigen kennis en ervaring aan jonge mensen door te geven.

 

Glas graveren of keramiek zandstralen (ervaring niet nodig)
Op dit moment zijn in het bijzonder op zoek naar creatieve vrijwilligers voor ons project Circulair Warenhuis. Binnen dit project worden artikelen gemaakt uit restmaterialen die anders weggegooid worden of eenvoudige dingen worden door bewerking in waarde vermeerderd. We zoeken nu specifiek mensen die willen leren om glazen te graveren (fijn handwerk) of keramiek willen zandstralen (snel te leren). De ontwerpen en patronen zijn gemaakt door kunstenaars. Kennis en ervaring vooraf is niet nodig. Er wordt een uitgebreide instructie gegeven en er is alle tijd en ruimte om de technieken te leren.

Kleine elektrische apparaten controleren en eenvoudige reparaties uitvoeren
Het Warenhuis heeft een kleine elektrawerkplaats waar op een aantal dagdelen plek is voor een enthousiaste vrijwilliger. Ervaring niet vereist, maar wel handig.

Hout zagen en verlijmen (ervaring niet nodig)
In de houtwerkplaats van ons project Circulair Warenhuis verzagen we grote hoeveelheden massief hout tot stroken. Stroken van verschillende houtsoorten worden vervolgens aan elkaar gelijmd zodat je mooie kleurverschillen krijgt. Hier maken we tafels en snijplanken van. In deze werkplaats hebben we ruimte voor enthousiaste vrijwilligers, met en zonder ervaring. Het plan is om van deze werkzaamheden een leerweg te maken.

Het Warenhuis biedt vrijwilligers een leuke, schone en veilige werkplek.
Natuurlijk draai je als vrijwilliger mee met de koffiepauzes en de lunchpauze.Koffie en thee zijn gratis. Elk jaar hebben we een paar bedrijfsfeesten waar iedereen voor wordt uitgenodigd en iedereen krijgt een kerstpakket.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en op zoek naar een zinvolle besteding van je tijd? Neem vooral contact met ons op, we willen graag met je kennismaken. Bel voor meer informatie 071-5 24 00 60 en vraag naar Cindy Voorn of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved