In principe komen we met bezorgen en ophalen niet meer bij u binnen. We leveren af in de tuin of de algemene ruimte van een flat.

Bezorgservice

Wanneer u grote artikelen bij Het Warenhuis heeft gekocht kunt u deze, tegen betaling, thuis laten bezorgen. Aan deze bezorgservice zijn enkele voorwaarden verbonden:

 1. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag na 15.00 uur.
 2. De artikelen worden in principe bezorgd tot achter de voordeur. Let op punt 3.
 3. Als het gaat om een flat of appartementengebouw zonder lift moeten de spullen gemakkelijk met twee personen door het trappenhuis kunnen worden getild. Medewerkers mogen nooit meer dan 23 kilo per persoon tillen. Goederen die zwaarder zijn worden op de begane grond van de flat of het appartementengebouw afgeleverd.
 4. Wanneer u niet thuis bent op het afgesproken moment en u loopt onze bezorgers mis, dan moet u een nieuwe afspraak maken en opnieuw de bezorgkosten betalen.
 5. Voor onze bezorgservice zijn bepaalde bedragen vastgesteld. Deze bedragen zijn ongeacht de grootte van de te bezorgen artikelen.

Klik hier om het PDF bestand met de bezorgkosten te bekijken.

 

Ophalen op afspraak

Het Warenhuis haalt goederen die u aan ons wilt doneren gratis bij u thuis op.
U maakt daarvoor telefonisch een afspraak (071 - 5240060) of stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van de mail wordt u zo snel mogelijk teruggebeld om de afspraak te maken.

Voor het ophalen van goederen gelden enkele spelregels:

 1. Het ophalen van goederen doen we alleen van maandag tot en met vrijdag.
 2. De goederen worden in principe opgehaald achter de voordeur. Let op punt 3.
 3. Als het gaat om een flat of appartementengebouw zonder lift moeten de spullen gemakkelijk met twee personen door het trappenhuis kunnen worden getild. Medewerkers mogen nooit meer dan 23 kilo per persoon tillen. Goederen die zwaarder zijn moeten op de begane grond van de flat of het appartementengebouw worden aangeboden.
 4. De elektrische apparaten hoeven niet herbruikbaar te zijn.
 5. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
 6. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 17.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
 7. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
 8. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

Voor meer vragen over deze voorwaarden kunt u telefonisch (071-5240060) of via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contact met ons opnemen.

 

LET OP: Wanneer u een afspraak maakt om goederen te laten ophalen of bezorgen worden uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in een computerbestand opgenomen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze dienstverlening en niet aan derden (andere organisaties, bedrijven, personen e.d.) doorgegeven.
Klantgegevens worden eenmaal per kalenderjaar gewist. Als u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via telefoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved