• Het Warenhuis Leiden | Personeel

 • Overzichtsfoto winkel

 • Overzichtsfoto winkel

 • Het Warenhuis Leiden

Showroom Stationsplein

Warenhuis creaties in de spotlight
 GaGoed

Drie filialen

 

Filiaal1

Wij werken met Piƫzo

Piezo logo

Houders van het BKN Keurmerk

Keurmerk Kringloopbedrijven 348x180

Bezemschoon is niet hetzelfde als het leeghalen van een woning. Leeghalen betekent dat wij de hele inboedel, dus alle meubelen, boeken, apparatuur enz., meenemen. Leeghalen doen we gratis voor u.

Als u een woning bezemschoon moet opleveren betekent dat dat alle losse spullen uit de woning verwijderd moeten worden, ook de aangebrachte vaste spullen zoals boekenplanken, lampen enz. De vloerbedekking moet eruit en de woning moet netjes worden aangeveegd. Meestal moeten ook gaatjes in de muren gedicht worden en kleine reparaties uitgevoerd worden.

Wij willen dat voor u regelen! Ons aanbod:

 1. Binnen 7 werkdagen hebben wij alles geregeld;
 2. Uw hele inboedel wordt meegenomen en discreet verwerkt;
 3. Alle herbruikbare goederen worden gerecycled;
 4. Al het afval wordt op milieuverantwoorde wijze afgevoerd;
 5. De woning wordt veegschoon opgeleverd;
 6. Indien nodig worden gaatjes gedicht en kleine reparaties uitgevoerd.

Let op: de ramen worden niet gewassen, er wordt niet gesopt en behang blijft op de muur.

Wat zijn de kosten?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt iemand van Het Warenhuis bij u langs om een taxatie te doen van de spullen die moeten worden verwijderd, en een inschatting te maken van de grootte van de woning en de hoeveelheid werk. U krijgt een vrijblijvende offerte en als u hiermee instemt wordt de uiteindelijke datum bepaald waarop de woning bezemschoon gemaakt wordt.

De voorwaarden

 1. De goederen dienen op de begane grond te staan, tenzij er een lift aanwezig is die groot genoeg is om de spullen te vervoeren.
 2. De elektrische apparaten hoeven niet per se herbruikbaar te zijn. (Wij verwerken deze tot herbruikbare grondstoffen).
 3. Friteuses moeten van te voren zijn schoongemaakt.
 4. Voor de afspraak kunt u kiezen uit een dagdeel, ochtend (tussen 9.00 en 13.00 uur) of middag (tussen 13.00 en 17.00 uur). Hierop is helaas geen uitzondering mogelijk.
 5. Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen.
 6. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

Heeft u nog vragen?
Bel ons gerust even: 071 5240060 of vul het contactformulier in!

Copyright © Kringloopbedrijf Het Warenhuis | All rights reserved